Családi játszóterek

Új Generációs Kerti Játékok
Speciális kerti játék
Játszótéri homokozók
Kerti kiülő
Tengerparti pihenőszék
Azonnal elvihető
Kutyaházak
Nyereményjáték Ajánlatkérés
Kapcsolat
Tippek
Hírlevél

Vásárlói vélemények

"Tisztelt Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kedves társainak a rajzpályázaton nyújtottteljesítményem méltányolását, melynek eredményeképpen egy csodálatos cicaházatnyertem. A mellékelt csomagért (Mikulás csomag) is külön köszönettel tartozom melyben engem részesítettek.

Köszönettel: Kirják Bence
Kecskemét."
"Kedves Tibor!

Megérkezett a játszótér, a gyermekek már birtokba is vették. Kiváló a termék! Köszönöm az együttműködését!

Üdvözlettel:
Selmeczy György"

Mire figyelj oda 3-6 éves korban?

Kíváncsi korszak, ismerkednek környezetükkel, többségük halló- és látótávolságon belül akar maradni, a kerti játék használata óriási kihívás számukra. Mozgásigényük hatalmas, egy angol kutatás megállapította: képesek napi 20 km-t megtenni. Szellemük fejlődése a játéktevékenységen keresztül állandósul. 3 éves kortól a gyerekek bizonyos megélt dolgokat saját szemszögükből nézve újra megélnek. A fikciós játékok a harmadik életév kezdetén jelentkeznek először.

kerti játék játszótér | Mire figyelj oda 3-6 éves korban?

A 4-6 évig terjedő időszakban a gondolati játékokban a gyermekek képzeletük hatása szerint cselekednek a játszótéren a lakásban, utazáskor, a kerti játékon, nagyiéknál... , a gyermekek fantáziája rendkívül eleven, ezek a játékok hozzájárulnak a képességeik fejlődéséhez.

Ebben az időszakban jelentkezik a gyermekek szerepjátszása, mely kitágítja élményterüket. A szerepjátékok a valóság utánzásából állnak, kisóvodás korban a környezet utánzása, a nagyóvodás kor tematikus játékaiban a szerep iránti érdeklődés a meghatározó.

A szerep hordozza a témát, így egyszerű társadalmi tapasztalatokra és ismeretekre tesznek szert. Ebben az időszakban a vita- túlnyomórészt a szerepek miatt zajlik. Nyitottak a játékok, játékszabályok aprólékos betartására.

Figyeld meg a saját kerti játékodon miféle szerepeket öltenek magukra a gyermekeid, a játszótér lesz hajó, bevehetetlen vár erőd, repülőtéri irányító torony...weboldal készítés: dimension webstudio | Adatvédelem | ÁSZF


A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Jó a Kertben Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személynek a honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalként 300 EURO összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Tájékozatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt jogtalan felhasználóra hárítjuk.

©2012. Jó a Kertben Kft tulajdonos