Családi játszóterek

Új Generációs Kerti Játékok
1 éves kortól
4 éves kortól
7 éves kortól
Játszótéri homokozók
Kerti kiülő
Azonnal elvihető
Kutyaházak
Nyereményjáték Ajánlatkérés
Kapcsolat
Tippek
Hírlevél

Vásárlói vélemények

"Tisztelt Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kedves társainak a rajzpályázaton nyújtottteljesítményem méltányolását, melynek eredményeképpen egy csodálatos cicaházatnyertem. A mellékelt csomagért (Mikulás csomag) is külön köszönettel tartozom melyben engem részesítettek.

Köszönettel: Kirják Bence
Kecskemét."
"Kedves Tibor!

Nem volt még alkalmam megköszönni ezt a csodálatos játszóteret és a gyors munkát. Ezúton szeretném ezt megtenni. Nagyon nagy örömmel vette birtokba a kisfiam. Még egyszer nagyon szépen köszönjük!

További jó munkát, és jó egészséget kívánva, üdvözlettel:
Fuszanecker Irén"

7-10 éves kor sajátosságai

Az iskolás korral a gyerekek mozgásterülete jelentősen bővül, 6-7 éves korig a felnőttek között érezte magát jobban, ezután kezd elfordulni a felnőttektől. A nyolc év körüli gyermek beszédkészsége, érdeklődése révén már képes arra, hogy tartós intim kapcsolatot létesítsen vele egy korú társaival. Kezdetét veszi a baráti kötődés és a közösségi összetartozás, az első osztályosok csoportosulásának szerkezete még ugyanolyan szinten áll, mint a kisebb, óvodás gyerekeké.

A második iskolai évben egyes gyerekek vezetőként lépnek fel, és kialakul bizonyos rangsor közöttük, a csoportosulással egy időben kezd kialakulni a gyermek öntudata is. Az alkati és környezeti tényezők hatására ebben az időszakban kezdenek különválni az érdeklődési körök.

kerti játék játszótér | 7-10 éves kor sajátosságai

A mozgásigény a fiúknál különösen nagy, melyet különböző ügyesség- és erőpróbákon igyekeznek levezetni. A lányoknál inkább az ügyességi játékok dominálnak.

Ebben a korban a sporttevékenység mellett az aktív alkotójátékok a jellemzők, melyeket szabályokhoz kötnek.

Tudod, mit rajzolnak ebben az életkorban gyermekeid?

Az ábrázolás módjuk ebben a korszakban több szempontú, a rajzokon kiemelt, felnagyított részleteket, eseményláncokat lehet látni. Ezek a rajzok általában két dimenziósak, melyeket 9 éves kortól kezdve egyre inkább hasonlítani akar arra amit a valóságban lát, és úgy ahogy látja.

A rajzok mindinkább kilépnek a síkból, és ábrázolni próbálja a teret, mélységgel és szélességgel.

Hamarosan eljön az az időszak, amikor az erőt, az ügyességet, sokszor vakmerősséget mérik össze egymás között, ebben az időszakban, amennyiben nem biztosítják a megfelelő környezetet (pl. egy felügyelet alatti kerti játszóteret), akkor megkeresik az erre alkalmas helyeket, amelyek sokszor valós veszélyekkel járnak. Tapasztalatok szerint a kerti játékokon kevesebb baleset történik, mint a "veszélytelen utcai eszközökön".weboldal készítés: dimension webstudio | Adatvédelem | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF


A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Jó a Kertben Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személynek a honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalként 300 EURO összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Tájékozatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt jogtalan felhasználóra hárítjuk.

©2012. Jó a Kertben Kft tulajdonos

A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.