Családi játszóterek

Új Generációs Kerti Játékok
Speciális kerti játék
Játszótéri homokozók
Kerti kiülő
Tengerparti pihenőszék
Azonnal elvihető
Kutyaházak
Nyereményjáték Ajánlatkérés
Kapcsolat
Tippek
Hírlevél

Vásárlói vélemények

"Tisztelt Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kedves társainak a rajzpályázaton nyújtottteljesítményem méltányolását, melynek eredményeképpen egy csodálatos cicaházatnyertem. A mellékelt csomagért (Mikulás csomag) is külön köszönettel tartozom melyben engem részesítettek.

Köszönettel: Kirják Bence
Kecskemét."
"Kedves Tibor!

Megérkezett a játszótér, a gyermekek már birtokba is vették. Kiváló a termék! Köszönöm az együttműködését!

Üdvözlettel:
Selmeczy György"

7-10 éves kor sajátosságai

Az iskolás korral a gyerekek mozgásterülete jelentősen bővül, 6-7 éves korig a felnőttek között érezte magát jobban, ezután kezd elfordulni a felnőttektől. A nyolc év körüli gyermek beszédkészsége, érdeklődése révén már képes arra, hogy tartós intim kapcsolatot létesítsen vele egy korú társaival. Kezdetét veszi a baráti kötődés és a közösségi összetartozás, az első osztályosok csoportosulásának szerkezete még ugyanolyan szinten áll, mint a kisebb, óvodás gyerekeké.

A második iskolai évben egyes gyerekek vezetőként lépnek fel, és kialakul bizonyos rangsor közöttük, a csoportosulással egy időben kezd kialakulni a gyermek öntudata is. Az alkati és környezeti tényezők hatására ebben az időszakban kezdenek különválni az érdeklődési körök.

kerti játék játszótér | 7-10 éves kor sajátosságai

A mozgásigény a fiúknál különösen nagy, melyet különböző ügyesség- és erőpróbákon igyekeznek levezetni. A lányoknál inkább az ügyességi játékok dominálnak.

Ebben a korban a sporttevékenység mellett az aktív alkotójátékok a jellemzők, melyeket szabályokhoz kötnek.

Tudod, mit rajzolnak ebben az életkorban gyermekeid?

Az ábrázolás módjuk ebben a korszakban több szempontú, a rajzokon kiemelt, felnagyított részleteket, eseményláncokat lehet látni. Ezek a rajzok általában két dimenziósak, melyeket 9 éves kortól kezdve egyre inkább hasonlítani akar arra amit a valóságban lát, és úgy ahogy látja.

A rajzok mindinkább kilépnek a síkból, és ábrázolni próbálja a teret, mélységgel és szélességgel.

Hamarosan eljön az az időszak, amikor az erőt, az ügyességet, sokszor vakmerősséget mérik össze egymás között, ebben az időszakban, amennyiben nem biztosítják a megfelelő környezetet (pl. egy felügyelet alatti kerti játszóteret), akkor megkeresik az erre alkalmas helyeket, amelyek sokszor valós veszélyekkel járnak. Tapasztalatok szerint a kerti játékokon kevesebb baleset történik, mint a "veszélytelen utcai eszközökön".weboldal készítés: dimension webstudio | Adatvédelem | ÁSZF


A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Jó a Kertben Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személynek a honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalként 300 EURO összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Tájékozatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt jogtalan felhasználóra hárítjuk.

©2012. Jó a Kertben Kft tulajdonos