Családi játszóterek

Új Generációs Kerti Játékok
1 éves kortól
4 éves kortól
7 éves kortól
Játszótéri homokozók
Kerti kiülő
Azonnal elvihető
Kutyaházak
Nyereményjáték Ajánlatkérés
Kapcsolat
Tippek
Hírlevél

Vásárlói vélemények

"Tisztelt Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kedves társainak a rajzpályázaton nyújtottteljesítményem méltányolását, melynek eredményeképpen egy csodálatos cicaházatnyertem. A mellékelt csomagért (Mikulás csomag) is külön köszönettel tartozom melyben engem részesítettek.

Köszönettel: Kirják Bence
Kecskemét."
"Kedves Tibor!

Nekem az ezelőtti weboldal is tettszett, de ez az újabb egy kicsit mutatósabb. En leginkabb az Ön energiajat, odaadását csodálom amivel évek óta, érdekes dolgokkal s azokra hivja fel a figyelmünket. Ha nem beszél még a gyerek.

Kitartást es sok sikert kívánok!

Bár egyszer nekem is lenne annyi pénzem, hogy vehessek egy játszóteret Öntől.
Tisztelettel:
Molnar Hay ZSuzsanna"

Az óvodások változatos mozgásigénye és cselekvési vágya nagy a kerti játékokon

Életkori adottságaikhoz megfelelően célirányos fa játszótereket alkottunk

Kíváncsi korszak, ismerkednek környezetükkel, többségük halló- és látótávolságon belül akar maradni, a kerti játék használata óriási kihívás számukra. Mozgásigényük hatalmas, egy angol kutatás megállapította: képesek napi 20 km-t megtenni. Szellemük fejlődése a játéktevékenységen keresztül állandósul. 3 éves kortól a gyerekek bizonyos megélt dolgokat saját szemszögükből nézve újra megélnek. A fikciós játékok a harmadik életév kezdetén jelentkeznek először.

kerti játék játszótér | Mire figyelj oda 3-6 éves korban?

A 4-6 évig terjedő időszakban a gondolati játékokban a gyermekek képzeletük hatása szerint cselekednek a játszótéren a lakásban, utazáskor, a kerti játékon, nagyiéknál... , a gyermekek fantáziája rendkívül eleven, ezek a játékok hozzájárulnak a képességeik fejlődéséhez.

Ebben az időszakban jelentkezik a gyermekek szerepjátszása, mely kitágítja élményterüket. A szerepjátékok a valóság utánzásából állnak, kisóvodás korban a környezet utánzása, a nagyóvodás kor tematikus játékaiban a szerep iránti érdeklődés a meghatározó.

A szerep hordozza a témát, így egyszerű társadalmi tapasztalatokra és ismeretekre tesznek szert. Ebben az időszakban a vita- túlnyomórészt a szerepek miatt zajlik. Nyitottak a játékok, játékszabályok aprólékos betartására.

Figyeld meg a saját kerti játékodon miféle szerepeket öltenek magukra a gyermekeid, a játszótér lesz hajó, bevehetetlen vár erőd, repülőtéri irányító torony...weboldal készítés: dimension webstudio | Adatvédelem | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF


A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Jó a Kertben Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személynek a honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalként 300 EURO összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Tájékozatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt jogtalan felhasználóra hárítjuk.

©2012. Jó a Kertben Kft tulajdonos

A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.