Családi játszóterek

Új Generációs Kerti Játékok
1 éves kortól
4 éves kortól
7 éves kortól
Játszótéri homokozók
Kerti kiülő
Azonnal elvihető
Kutyaházak
Nyereményjáték Ajánlatkérés
Kapcsolat
Tippek
Hírlevél

Vásárlói vélemények

"Tisztelt Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kedves társainak a rajzpályázaton nyújtottteljesítményem méltányolását, melynek eredményeképpen egy csodálatos cicaházatnyertem. A mellékelt csomagért (Mikulás csomag) is külön köszönettel tartozom melyben engem részesítettek.

Köszönettel: Kirják Bence
Kecskemét."
"Kedves Tibor!

nagyon-nagyon köszönjük. Szuper a játszótér, a "nagy" és a kisfiúk is teljesen odavannak(alig tudtam behajtani őket tegnap a vacsorához). Ez lesz a gyülekezeti napunk nagy ajándéka! (tavaly még ugráló váraztunk)

köszönettel,
Malik Adrienn"
Hogyan játszik a gyermeked 1-3 éves kora között?

Ebben a csodálatos időszakban egész sor tárgyi cselekvés rögzül. Cselekvése egy részét csak felnőttek segítségével, másik részét már önállóan tudja végezni. Az első év végén a tárgyakat a hüvelyk- és mutatóujja közé fogja, mintegy csipeszként használva ujjait. A második évben önállóan jár. A harmadik évben az alapvető mozgási funkciók, mint a járás, a futás egyre jobban tökéletesednek és koordinálódnak. A járás tökéletesedésével egyre nagyobb területeket "hódít" meg. Előtérbe kerül a természetes és mesterséges anyagok megismerése, így a játszótéri homokozó remek kikapcsolódást jelent.

kerti játék játszótér | Hogyan játszik a gyermeked 1-3 éves kora között?

A korszak két fő sajátossága, a felfedezés és próbálkozás

1. A felfedezés során összefüggéseket keres, ily módon megismeri és megérti környezetét

2. A próbálkozás lényege, hogy a gyermek kipuhatolja, mi az amit meg tud tenni, mire képes

Minél több kerti játéka van a gyermeknek az első éveiben, annál érdeklődőbb lesz a későbbiekben. Viszont a túlzott játékmennyiség sem helyes mert később akadálya lehet a társaival történő kapcsolat kialakításában.

A három éves gyermek kerti játékai építő jellegűek, túlnyomórészt utánzáson alapulnak, a utánzás segítségével jobban megérti a világot. Gyakran igényli hasonló korú társak társaságát, de a játék szituációban még nehezen boldogul. A dacreakció is sajátossága ennek a korszaknak, a gyermek viselkedése olyan, mintha függetlenedni akarna, de valójában nem ez történik. Szorosan kötődik a felnőttekhez kívánja közelségüket. Nem független akar lenni, hanem önálló. A közös játékra való hajlam inkább idősebb gyermekek felé irányul a játszótéren.weboldal készítés: dimension webstudio | Adatvédelem | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF


A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Jó a Kertben Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személynek a honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalként 300 EURO összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Tájékozatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt jogtalan felhasználóra hárítjuk.

©2012. Jó a Kertben Kft tulajdonos

A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.